Team

+46 708 42 52 04
paul.ronnberg@basinvest.se

Paul Rönnberg

Paul Rönnberg är en av grundarna till Bas Invest och har över 20 års entreprenöriell erfarenhet. Medgrundare av bland annat Pedal AB, Aptit.se, Sendit och Capedal. I dessa bolag har Paul också haft befattningar som marknads- och försäljningschef eller Vd. Styrelseordförande i Parkman, Momentum Software och Vingcar Holding samt ledamot i Fleet 101. Paul Rönnberg har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm samt ekonomistudier från Stockholms universitet.

+46 733 18 48 44
johan.jacobowsky@basinvest.se

Johan Jacobowsky

Johan Jacobowsky är en av grundarna till Bas Invest och har 20 års erfarenhet från private equity, investment banking samt bankverksamhet. Johan har tidigare arbetet på bl.a. Ernst & Young Corporate Finance och Kaupthing Investment Banking. Grundare av JZ Capital Partners. Johan Jacobowsky har en magisterexamen från Uppsala Universitet samt ekonomistudier vid Maastricht University.

+46 708 99 49 93
seth.allback@basinvest.se

Seth Allbäck

Seth Allbäck är en av grundarna till Bas Invest och har 20 års erfarenhet från private equity, investment banking samt venture capital. Seth har tidigare arbetet på bl.a. Ernst & Young Corporate Finance, Kaupthing Investment Banking, Skandia Media Invest och ABG Sundal Collier. Grundare av JZ Capital Partners. Seth Allbäck har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

+46 703 26 37 81
robert.dagostino@basinvest.se

Robert D'Agostino

Robert D’Agostino har en bakgrund från bl.a. Finansinspektionen, Kaupthing Bank och Sentat Asset Management. Ledamot i Momentum Software och Parkman. Robert D’Agostino har en magisterexamen i finansiering från Stockholms universitet.